PROSPECTS FOR TRANSFERRING OF FRENCH TECHNOLOGIES OF FARM FOOD PRODUCTION TO RUSSIA (BY THE EXAMPLE OF POULTRY AND CHEESE MAKING)

Shibaev S.S.

Научное издание / монография

Выпущено ООО Издательство «Креативная экономика»

Шибаев С.С. (2018) Перспективы трансфера в Россию французских технологий производства товарной фермерской пищевой продукции (на примере птицеводства и сыроделия)  / ISBN: 978-5-91292-231-2
  • Авторы: Шибаев С.С.
  • Год издания: 2018
  • УДК: 338
  • ББК: У9(2)306.70,0
  • Тираж: 500 экз.
  • Формат: 60х84/16
  • Страниц: 130
  • ISBN: 978-5-91292-231-2
  • DOI: 10.18334/9785912922312
  • Indexed in Russian Science Citation Index: https://elibrary.ru/item.asp?id=34881594

    Get access via LAN BOOK: https://e.lanbook.com/book/116000

    Get access via Znanium: https://znanium.com/catalog/document?id=425224

     

    Please, cite as:

    Книга в каталоге РГБ: https://search.rsl.ru/ru/record/01009654836

    Abstract:
    The monograph considers the prerequisites and potential for the development of small-scale (free-range) livestock farming and food production in Russia. We analyze the existing commodity circulation channels, their qualitative and quantitative characteristics, as well as organizational and legal forms adequate to this type of economic entities.

    Keywords: resource potential, poultry farming, organization of production, french livestock technologies, small-scale (free-range) livestock farming, cheese making

    Страница обновлена: 24.01.2023 в 17:11:55